Jeśli chcesz pisać wiadomości musisz się zalogować.
Wysłany: wto, 2 maj 2017 o godz. 10:04
Temat postu: Odp: Odbarwienie kostki brukowej
Na odbarwienia może pomóc Ci Pozbruk, sprawdź ich środki jak Uniwersal, Reduktor może coś z nimi fajnego podziałasz :)
Wysłany: śro, 7 luty 2018 o godz. 12:30
Właśnie to samo chciałem napisać, są specjlane preparaty które powinny pomóc w odbarwieniu kostki brukowej, daj znać który z nich pomógł, będziemy czekać na Twoją odpowiedź.
Wysłany: śro, 14 luty 2018 o godz. 15:09
Może u nas coś takiego znajdziecie? Zajmujemy się tematem kostki brukowej od bradzo dawna i na pewno chętnie pomożemy z takimi problemami.
Wysłany: czw, 15 luty 2018 o godz. 10:15
U mnie firma układająca kostkę brukową od razu zaimprenowała powierzchnie. Poza odbarwieniami, które na szczęście nie występują :) preparaty pozytywnie wpływają na czyszczenie kostki przy zabrudzeniach.
Wysłany: czw, 22 luty 2018 o godz. 10:21
Jeżeli od razu zaimpregnujemy kostkę brukową to nie mamy się czego obawiać, a już tym bardziej jej odbarwień czy zabrudzeń. Im dłużej zwlekasz z impregnacją tym gorzej dla samej kostki i potem trudno będzie ją doczyścić.
Wysłany: pon, 14 maj 2018 o godz. 14:35
Dlatego warto odpowiednio dbac o kostki jeżeli chcesz trochę więcej się o tym dowiedzieć to sprawdź ofertę producenta Pozbruk oraz ich kanał na Youtubie. Można wyciągnąć stąd dość dużo użytecznej wiedzy :)
Wysłany: nie, 30 wrzesień 2018 o godz. 19:35
W takim razie sprawdź środki do impregnacji elementów betonowych Pozbruk. Mają rozwiązania, które radzą sobie z odbarwieniami, zabrudzeniami, czy też chwastami.
Wysłany: pon, 1 październik 2018 o godz. 07:32
Mi się poszczęściło i jako doradców przy wyborze nie tylko kostki brukowej, ale i impregnatów do niej wybrałem tę stronę: https://www.impregnacjakostki.eu/ Wszystko rzeczowo wytłumaczone, bez zbędnych niedomówień, jeśli miałem jakiekolwiek pytania to śmiało je zadawałem, nie musiałem też długo czekać na odpowiedź i taki szacunek do klienta sobie cenię :) Poinformowany klient to szczęśliwy klient, więc myślę, że w tej kwestii oni, jako doradcy sprawdzą się najlepiej. Pozdrawiam.
Wysłany: wto, 30 kwiecień 2019 o godz. 10:07
Kostka brukowa to materiał, który wyróżnia się wysoką trwałością i pięknym wyglądem (oczywiście, jeżeli stawiasz na sprawdzonego producenta). W ofercie Pozbruk znajdziesz piękne kostki dekoracyjne i uniwersalne, jak m.in Wenecja, Bruk Poznański, czy Nostalit 8 oraz co wazne odpowiednie materiały do ich zabezpieczenia jak powłoka Nano, Uniwersal, czy Reduktor.